Luusuaniemi viihtyy Max Hansonina

Nelonen tiedotti tiistaina, että Yellow Filmin tuottama ja Yle TV2- kanavalla neljän tuotantokauden verran pyörinyt Syke- sairaalasarja siirtyy Ruutu- palveluun ja sen viidennen tuotantokauden jaksot ovat nähtävissä syksyllä. Yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista on Max Hanson, jota esittää näyttelijä Antti Luusuaniemi.

– Syke on mielettömän kiva sarja ja siinä on mukava olla mukana. Mitä siihen voi muuta sanoa, Luusuaniemi totesi The Guardian Angelin punaisella matolla tiistaina.

Luusuaniemi on nähty sarjan jokaisella edellisellä tuotantokaudella ja tulee olemaan myös mukana sarjan viidennellä tuotantokaudella. Mies omien sanojensa mukaan on viihtynyt Sykkeen kuvauksissa ja pitää työporukasta.

– Ihan älyttömän hyviä työkavereita on ollut ja kivaa on ollut tehdä, Luusuaniemi kertoi.

Tiistaina ei vielä ajatukset ollut Sykkeen mukana, sillä kuvaukset alkavat vasta myöhemmin. Tennispalatsiin hän oli tullut kutsuvieraana katsomaan elokuvan, jolla on odotettavissa kansainvälistä huomiota.

– Olen kuullut, että tämä on hyvä elokuva ja odotankin mielenkiintoista elokuvailtaa, Luusuaniemi kiteytti.

Luusuaniemi tuli kutsuvierasensi-iltaan saunan raikkaana, sillä mies oli juuri iltapäivällä ollut saunottamassa elokuvan tanskalaistähtiä.

– Olin tuossa äsken elokuvan päänäyttelijöiden kanssa saunaseuralla, niin aika paljon tuli keskusteltua elokuvasta, Luusuaniemi tuumi.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi