Rauma Bluesiin saapuva Sugarray Rayford lupaa: “Annamme lavalla 110%”

Sugarray Rayford tuo Raumalle kuusimiehisen bändinsä. (kuva: Suzan Jones)

Rauma Bluesin päätapahtuma järjestetään elokuun 11. päivä jo 33. kerran. Tälläkin kertaa Raumalle saapuu alan huippuja Yhdysvalloista, kuten Sugarray Rayford, Annika Chambers sekä Guitar Slim Jr.

Sugarray Rayford on nelinkertainen Blues Music Awards 2018 -ehdokas ja hän tuo Raumalle kuusimiehisen bändinsä.

Olemme kuulleet, että Rauma Blues on upea festivaali ja odotamme Raumalla esiintymistä innolla, toteaa Sugaray.

– Toivomme, että valloitamme uusia kuulijoita. Haluamme myös itse päästä nauttimaan Rauma Bluesin hengestä ja ihmisistä.

Hänen keikkojaan kehutaan vaudikkaiksi sekä energisiksi. Mies itse kertoo, että Rauma Bluesin keikka nousee varmasti samalla tasolle.

– Annamme aina lavalla 110% ja yhteys yleisöön on meille erittäin tärkeää, joten meiltä voi odottaa energistä, vauhdikasta ja viihdyttävää esitystä Raumallakin, lupaa Sugaray.

– Emme itsekään malta odottaa Rauma Bluesin kokemista!

 

Annika Chambers: “Takaan, että haluatte tanssia!”

Annika Chambers edustaa puolestaan bluesin nuorta nousevaa kaartia. Häneltä on ilmestynyt kaksi albumia. Hän on ollut Blues Music Awards .ehdokas sekä vuonna 2015 että 2018. Hänkin kuullut Rauma Bluesista pelkkää hyvää ja kertoo olleensa vakuuttunut kaikesta kuulemastaan.

– Olen innoissani oman showni tuomisesta Rauma Bluesiin. Siitä tulee loistavaa! Chambers hihkuu.

– Haluan paikallaolijoiden pääsevän nauttimaan siitä mitä teemme ja miten.

Tuo on helppo uskoa, kun kuulee, miten Chambers kuvailee Rauman keikkansa ennakkopaljastuksia.

–  Upeaa musiikkia Texasista, paljon energiaa ja eloa, vakuuttaa Chambers.

– Takaan, että haluatte nousta ylös penkeiltänne tanssimaan meidän tahdissamme!

 

Guitar Slim Jr:n kaveri Frank Sprangler lupaa, että Rauman keikasta tulee mahtava

Kolmas yhdysvaltalaisvieras on neworleanslainen kitarakuningas ja Grammy-ehdokas Guitar Slim Jr., joka jatkaa nimekkään isänsä viitoittamalla tiellä.

Guitar Slim Jr. ehti soittamaan vuosia yhdessä toisen kitaravirtuoosin, Stevie Ray Vaughanin, kanssa. Mies saapuu Raumalle yhdessä Frank Spranglerin kanssa, joka on myös tahkonnut blueskenttää jo vuosia.

– Odotamme jo malttamattomina matkaa Suomeen, kertoo Spangler.

– Rauma Blues -festareiden pitkä historia huomioiden olemme suorastaan riemuissamme, että meidät valittiin yhdeksi niistä bändeistä, jotka saavat esiintyä suomalaisille bluesfaneille.

Rauma Bluesin maine on kiirinyt myös Guitar Slim Jr. korviin ja koko bändi odottaakin innolla fiilistelevää suomalaisyleisöä ja he aikovatkin laittaa lavalla parastaan.

– Guitar Slim Jr. vetää aina upean shown, Spangler toteaa.

– Uskallan luvata, että myös Rauman keikasta tulee mahtava!

Pääkonsertin 11.8. täydentävät norjalainen J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters sekä suomalainen Slim Butler & SlimCuts.

 

Viikonloppu käyntiin blues-klubeilla

Bluesviikonloppu Raumalla käynnistyy jo perjantaina 10.7., kun kaupungin muutamassa ravintolassa annetaan lähtölaukaus blueseille.

Cafe Salissa esiintyy yksi alan kotimaisista mestareista, sillä Mika Kuokkanen saapuu Raumalle soolokeikalle. Buena Vistassa musisoi puolestaan Dave Forestfield. Kulttuurikuppila Brummissa on puolestaan tarjolla ainutkertainen Micky, Lefty & Chef feat. Eero Raittinen kokoonpano.

 

Teksti: Jouni Mikola
Twitter: @JouniMikola
Lähde: Rauma Bluesin lehdistötiedote

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi