Robin Packalén: Mitä tässä oikein tapahtuu?

Pop-idoli Robin Packalén oli Helsingin Tennispalatsissa katsomassa Tuntemattoman sotilaan kutsuvierasnäytöstä. Nuorukaisen ympärille muodostuneelle toimittajajoukolle hän paljasti, että Väinö Linnan tekemä kirja on edelleen lukematta, mutta Edvin Laineen ohjaaman elokuvan hän on nähnyt.

– Itse asiassa hävettää se, että en ole koskaan lukenut sitä kirjaa ollenkaan. Elokuvan olen tietysti katsonut, mutta kirja on vielä lukematta, Robin paljasti.

Nuorukaisella oli elokuvassa myös pieni rooli, jonka vuoksi sen näkeminen oli Robinille erityistä. Jo näytteleminen oli hänelle uutta, mutta vielä kaiken lisäksi sotilaan näytteleminen armeijaa käymättömälle oli uutta. Siihen tosin tulee muutos mahdollisesti ensi kesänä, kun Robin aikoo astua palvelukseen.

– Laitoin justiin sellaisen hakemuksen menemään. Normaalisti mulla olisi ollut palvelukseen astuminen tammikuussa 2019, mutta nyt mä menen ehkä ensi kesänä, koska se menee tähän taukoon, jonka pidän, Robin valaisi.

Vielä ennen Upinniemen varuskuntaan astumista Robinilla on tiedossa yksi isompi konsertti ja ylioppilaskirjoitukset. Ensimmäisenä edessä häämöttää Hartwall Arenalla 28. lokakuuta pidettävä konsertti, johon valmistelut ovat jo kovaa vauhtia menossa.

– Tällä hetkellä, kun treenataan tuota Hartwall Arenan keikkaa, niin tuntuu että on kiireisimmillään pitkään aikaan, Robin kertoi.

Konsertin jälkeen alkava keikkatauko näkyy jo Hartwall Arenan kiireistä huolimatta popparin arjessa ja se on koko teini-ikänsä ajan keikkailleelle nuorukaiselle ollut täysin uusi ilmiö, että koko ajan ei tarvitse olla johonkin menossa.

– Normaalisti tässä kohtaan suunniteltaisiin jo ensi kevättä ja kesää, mutta nyt mä katson Netflixistä jotain sarjoja ja mietin, että mitä tässä nyt oikein tapahtuu. Sellaisia asioita, mitä ei ole koskaan aikaisemmin ollut aikaa oikein tehdä, Robin ihmetteli.

– Kyllä tämä tekemättömyys on oikeasti myös stressannut, kun en ole tottunut siihen, että ei tapahdu mitään vaan täytyy niin sanotusti keksiä tekemistä.

Robin astelee Hartwall Arenan lavalle 28. lokakuuta, jonka jälkeen mies siirtyy määrittelemättömän pitkälle keikkatauolle.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi