Solsidanin suomalaisversio Onnela C Morella torstaina – Onnela-tähti kiistää “Ei meillä ollut mitään paineita”

C Moren suoratoistopalvelussa alkaa uusi kotimainen televisiosarja Onnela torstaina. Onnela kertoo pariskunnasta, joka muuttaa kaupungin vilskeestä maaseudulle Porvooseen. Pääpariskuntaa siinä esittävät Eero Ritala ja Elena Leeve.

– Roolihahmoni Antti Hyvärinen on täysin konfliktikammoinen, ärsyttävän miellyttämishaluinen hammaslääkäri. Epävarma, joka haluaa kaikille hyvää, mutta ei uskalla sanoa mitään kellekään suoraan, Ritala kuvaili roolihahmoaan.

Onnela perustuu käsikirjoitukseltaan ja idealtaan ruotsalaiseen Solsidan– sarjaan, jota on Ruotsissa esitetty viiden kauden verran vuodesta 2010 aina vuoteen 2015 asti. Nyt tuo sarja tulee suomalaisiin televisioruutuihin suomalaisten näyttelijöiden tekemänä.

– Moni on kysynyt niistä paineista Solsidanin suhteen, mutta ei meillä ollut mitään paineita. Kun luettiin niitä käsiksiä, niin tiedettiin että on tosi hyvä. Olen myös sitä mieltä, että aina kun näyttelijät vaihtuvat, niin ei sitä pysty kopioimaan, Ritala totesi.

Ritalan vastanäyttelijänä, Antti Hyvärisen näyttelijävaimona on Elena Leeve. Hyvärisen parasta ystävää näyttelee Tom of Finlandistakin tuttu Pekka Strang ja hänen vaimoaan taas Anna-Maija Tuokko. Mukana on myös Napapiirin sankareista tuttu Santtu Karvonen sekä hänen vaimonaan Pirjo Heikkilä.

– Siinä oli huippunäyttelijät ja ohjaajana Marja Pyykkö teki huipputyötä. Se oli mun mielestä todella hauska ja sen tunsi tehdessään, Ritala muisteli.

Onnela ei ole vielä ilmestynyt, mutta nyt jo voidaan kertoa, että sarjasta on tämän kymmenosaisen ensimmäisen kauden lisäksi odotettavissa vielä ainakin toinen kausi. Sarjasta ilmestyy kaksi uutta jaksoa aina torstaisin C More suoratoistopalvelussa.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: C More

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi