Laulaja Kim Herold naimisiin – idylliset häät meren äärellä: katso kuvat

Kim Herold oli mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa viime keväänä.

Selviytyjät -tv-ohjelmasta tuttu laulaja Kim Herold, 39, on purjehtinut tänään lauantaina (3.8.) avioliiton satamaan pitkäaikaisen Pauliina-rakkaansa kanssa. Häistä on julkaistu useita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Kimin ystäviin lukeutuva juontaja Heikki Paasonen kuului itseoikeutettuihin häävieraisiin. Tv-kasvo jakoi Instagram-tilillään kuvan häälookistaan, jonka yhteydessä hän onnitteli hääparia lisäten ruotsinkielisen hastagin bröllop sydämien kera (häät).

Heikki Paasosen Instagram

Kimin tavoin Selviytyjiä tähdittänyt malli Vilma Bergenheim päivitti häätunnelmia Instagramin tarinaosiossa.

Vilma Bergenheimin Instagram
Vilma Bergenheimin Instagram

Videopätkällä vilahtavat myös Vilman puoliso, ex-NHL-jääkiekkoilija Sean Bergenheim sekä mediapersoona Aleksi Valavuori (kuvassa).

Sean jakoi yhteiskuvan Vilman kanssa häähumusta omalla Instagram-tilillään.

Sean Bergenheimin Instagram

Julkisuudesta tuttuihin häävieraisiin kuului myös juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi missirakkaansa Beata Pappin kanssa.

Kuvien ja videoiden perusteella häitä on vietetty Kimin suvun kesäpaikalla Inkoossa, jossa vieraat ovat saaneet nauttia lämpimän tunnelman lisäksi upeista merimaisemista.

Mallina julkisuuteen

Kim nousi aikanaan julkisuuteen mallina, mutta komistus on jo pitkään niittänyt mainetta laulajana. Tuoreimpana näytteenä on kesäkuussa julkaistu Dancing Till i Die -kappale, jonka julkaisua laulaja vauhditti pankkiryöstöteemaisella musiikkivideolla.

Selviytyjien lisäksi Kim on nähty televisiossa myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa vuonna 2009 ja Dancing on Ice -ohjelmassa vuonna 2013.

Teksti: Juhamatti Nieminen

Kuva: Nelonen Media

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi