Michael Monroen suojatin matka X-Factorissa päättyi “Toivottavasti joku levy-yhtiö hiffaa heidät”

X Factor Suomen sunnuntai-ilta tarjosi jälleen iloa ja surua sekä jännitystä kilpailijoille, kuten myös katsojillekin. Huikeiden esityksien jälkeen jatkoon selviytyi neljä uskomattoman hyvää kilpailijaa. Valitettavasti pelin henki on myös se, että osa joutuu lähtemään kotiin ja tällä kertaa tuon joutuivat kokemaan Michael Monroen tiimiin kuulunut bändi 6G sekä jo viime sunnuntaina pudotusuhan alla ollut Fanny Falk.

– Uskon, että 6G:llä on hieno tulevaisuus. Niillä on hienoja biisejä. Toivon, että joku levy-yhtiö hiffaa sen, pettynyt Michael Monroe totesi Viihteen Olohuoneelle lähetyksen jälkeen.

Fanny Falkin tie katkesi jo yleisöäänestyksen perusteella, hänen jäädessä äänissä viimeiseksi. Hänen upea lauluäänensä ei lopulta uponnut suureen yleisöön. Tukea hän sai niin valmentajaltaan Saara Aallolta kuin myös viime viikolla pudonneelta Viktorio Angelovilta, joka oli kannustamassa entisiä kilpakumppaneitaan. Viktorio antoi viime hetken tsempit Fannylle ennen tämän esiintymistä.

Vaikea valinta

Fannyn lisäksi pudotusuhan alle joutuivat Raid Amiri sekä 6G. Kun Fanny joutui poistumaan jo heti alkuun, niin Raidin ja 6G:n välillä käytiin tiukka taisto tuomaristossa. Mikael Gabriel asettui totta kai oman suojattinsa Raidin puolelle ja Michael Monroe taas 6G:n taakse. Paljon vartioina olivat siis tuomarit Suvi Teräsniska ja Saara Aalto.

– Onhan se aina todella hankalaa, kun mä olen tässä nyt se unelmanmurskaaja jommallekummalle. Kun se oli mun päätös siinä vaiheessa. Sitten taas se on pelin henki ja olen itse ollut näissä kilpailuissa, niin tiedän, minkälaista se on ja se on pakko hyväksyä se päätös, mikä se sitten ikinä onkaan, Saara Aalto mietti.

Saaran valinta oli tällä kertaa se, että 6G:n kilpailu päättyi ja näin ollen ei enää yhtään bändiä ole mukana tulevilla viikoilla. Michael Monroen molemmat suojatit ovat nyt ulkona, joka tietysti harmittaa bändien nimiin vannovaa rokkaria.

– Nykyään on muotia, että suositaan tuollaisia naislaulajia tuolla. Voi olla, että sekin on siinä, mutta bändit ei ole ollut paljoa esillä viime aikoina ja jengeillä on vähän tapana seurata sitä muoti-ilmiötä, joka on siinä, Monroe harmitteli.

Mukana X Factorissa on enää neljä esiintyjää, kun lähetyksiä on jäljellä vielä kaksi. Ensi viikolla paikasta kahden parhaan joukkoon taistelevat Raid Amiri, Hanna-Maaria Tuomela, Henri-Aleksi Pietiläinen ja Tika Sevón Liljegren.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Miikka Hildén, Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi