Stand Up- kisan voitto Illusia Sarvakselle

Täysi tupa Ravintola Kapsäkissä sai todistaa kahdeksan mahtavan koomikon tykitystä kahden tunnin ajan Nopee naurattaja- kilpailussa, jossa kruunattiin yleisön äänin voittaja. Stand Up- kilpailun voittajaksi vuonna 2018 nousi uskomattoman hienolla setillään Illusia Sarvas.

– Kilpailu oli todella kova tasoinen ja mun mielestä kaikki veti todella hyvät setit eikä ollut itsellä mitenkään etukäteen varmuutta, että voitto tulee, vaan jännitin viimeiseen asti, Sarvas kertoi.

Sarvas näytti osaamisensa jo alkuerän aikana ja on parantanut omaa esiintymistään kerta kerran jälkeen. Kilpailussa kolmanneksi tuli Jaakko Antila ja toisen sijan otti Aurora Vasama. Nopee naurattaja- kilpailun tuottaja Simo Takanen oli hyvin tyytyväinen kilpailun tasoon ja myös siihen, että Kapsäkki oli loppuunmyyty.

– Kilpailussa selkeästi näki, kun paikka oli loppuunmyyty, joten se kiinnosti yleisöä sekä alun perin kun haettiin kilpailijoita, niin todella paljon koomikoita haki. Finaalin taso oli todella kova. Mun ei tarvinnut kuin nautiskella tuolla ja katsoa kun muut vetää tosi hyvin, Takanen iloitsi.

Nopee naurattaja- kilpailu järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja sen voi sanoa heti olleen menestys. 50 koomikkoa haki kilpailuun, joista 20 valittiin alkukarsintoihin ja heistä kahdeksan parasta esiintyi finaalissa. Kilpailun järjestäjä voi syystäkin iloita siitä, että esiin nousi sellaisia nimiä, joista tullaan varmasti kuulemaan vielä, varsinkin voittajakolmikosta.

– Hyvä tulevaisuus on heillä, erittäinkin hyvä. Kaikista olen aikaisemminkin kuullut hyvää ja olen itse aikaisemmin heistä tykännyt. Kaikilla on aika kivasti omanlaisensa tyyli ja kaikki on hauskoja. Sehän se tässä kai on tärkeintä, Takanen mietti.

Illusialla kokemusta on jo ehtinyt jonkin verran tulla ja hänet on tänä kesänäkin nähty erilaisilla keikkapaikoilla myös Stand Up- kilpailun lisäksi. Voiton myötä keikkoja varmasti tulee vielä lisääkin.

– Ei muuta kuin lisää kokemusta ja lisää keikkoja. Toivottavasti kohta vähän pidempiä settejä kuin näitä kymppiminuuttisia, Sarvas toivoi.

Nopee naurattaja on Standupilta.fin ja Firebird Productionin järjestämä Stand Up- kilpailu. Kilpailun voittaja palkittiin pullolla kuohuviiniä sekä esiintymisspotilla Standupilta.filtä.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi